Verhalen

Coach Isabelle Feteris

Ik wil je helpen om je dromen en geluk te realiseren. 

Mijn grootste droom was om tot de sterkste vrouwen van de wereld te behoren. Nu ben ik Europees kampioen bankdrukken. Dit ging absoluut niet zonder slag of stoot. Het begon lang geleden toen ik wilde genezen van mijn ernstige eetstoornis. Ondanks mijn beperkende gedachtes en de lange weg die ik moest afleggen ben ik er toch gekomen. Dit gun ik iedereen. Daarom wil ik jullie leren hoe jij je dromen kan najagen en je zelfvertrouwen kan laten groeien. 

Coach Roos Tulen

Ik wil je helpen je zelfvertrouwen te vergroten door je volharding te trainen.                Invent yourself then reinvent yourself.

Van diep ongelukkig, overspannen en 93kg naar een krachtige jonge dame met een lichaam waar ik trots op ben. Ik kies altijd een doel zo ver mogelijk buiten mijn comfortzone omdat ik denk dat je daar het meest van kunt leren. Door dit echt te ervaren en daarmee de diepte en de hoogtepunten te voelen, zorgt voor een andere kijk op je leven. Het is mijn missie om mijn ervaringen, experimenten en wijze lessen met jullie te delen. Ik weet dat alles wat je verlangt kan als je er maar voor kiest, volhard en in gelooft en naar toe werkt.

Coach Linda Tulen

Ik wil je helpen jouw talent te vinden door de juiste vragen te stellen. 

Ik heb een zware angststoornis. Niemand kon mij helpen omdat ik te ingewikkeld was. Mijn hele leven lag de focus vooral op wat er mis was. Genoeg is genoeg heb ik voor mijzelf besloten. Ik wil mijn positieve kant, talenten en kansen op zoeken en verder ontwikkelen. Ik heb een hondje gekregen en ben inmiddels al 20kg afgevallen. Ik zit nog midden in het proces van zelfgenezing maar wil mijn ervaringen dolgraag met je delen. Samen maken we elke dag een stapje richting het leven wat we voor onszelf kiezen en verleggen we onze comfortzone.